En kväll i idrottens tecken – Petter Emanuelsson kan bli riktigt bra

29 January 2013 0 By admin

Sitter nu och ska strax författa lite intervjuer från kvällens begivenhet i Löfbergs Lila Arena, jag snackar om elitseriemötet mellan Färjestad och gästande Skellefteå AIK. En ganska trist match där serieledarna från Västerbotten kämpade till sig en viktig seger i kampen om att vinna serien.
Jag tog mig friheten i periodpausen mellan första och andra att kolla upp hur många poäng Skellefteå hade tagit innan kvällens match i LLA. Det visade sig att på 17 försök hade det blivit fyra vinster och 13 förluster. Målkvoten låg på 33–56. Med det i åtanke och skador/sjukdomar och det svåra att vinna i Karlstad oavsett lag, så var det starkt gjort av Skellefteå.

……
Jag gillade den energin som Petter Emanuelsson visade upp i kväll. Han gav aldrig upp och banade vägen för sina lagkamrater. Sanna mina ord, han kan bli riktigt bra.

……
På vägen hem från arenan via matvaruaffären och frukostinköp var det oerhört halt och blött. Snälla vintern kom tillbaka och helst med lite snö och kyla. Jag skulle uppskatta det oerhört mycket, nu är det blaskt, mörkt och trist.

……
Dagens stora grattis går till Andrea Ahlstrand. Stort grattis på födelsedagen!

……
vinnare
Så här glad blir man över att ha hållit nollan och sett till att laget har vunnit borta mot Färjestad. Landslaget nästa för Joacim Eriksson som imponerade framför ögonen på Peter Popovic, assisterande förbundskapten till Per Mårts, som var nöjd med honom efter matchen.

……
Till sist; Lev väl och älska livet!