Omstart

26 October 2013 0 By admin

Med detta inlägg markerar jag omstarten för den här bloggen/webbsidan. Jag har gått i tankarna att återuppta mitt bloggande, men det har bara slutat vid just tankar. Därför kände jag att det var på tiden att göra något och inte bara fundera på att göra något. Ni kommer att kunna läsa om alla mina äventyr runt om i vårt avlånga land, mina tankar om idrott och mycket annat.

Jag inleder med en bild från mitt stora arkiv.

kampe
Nummer 14, i Köpings vita tröja, försöker här stoppa Boltics Jacob Bucht (numera GAIS i elitserien) från att leverera passet till Niklas “Masken” Andersson. Bilden är tagen den 6 januari 2009 när IF Boltic besegrade Köping IS hemma i bandyallsvenskan mellersta med hela 12-2. Returen helgen efter vann Köping med 8-7. Det som gör 14, Mathias “Bissen” Larsson till en stor kämpe, är att han ett år efter bilden togs drabbades av stroke och den kampen som har tagit honom tillbaka till livet och den energin han lägger ner varje dag. Han har via “Bissen Brainwalk” samlat in över 960 000 kronor till hjärnfonden.

VI kan vara med och hjälpa honom göra skillnad och hjälpa forskningen framåt, anta utmaningen och gå in på http://www.bissenbrainwalk.se, tillsammans kan vi göra något bra.

Jag har utmanat Bissen, min utmaning blir att jag skänker 2 kronor per träningspass jag genomför fram till den 21 mars 2014. Vilken blir din utmaning? http://www.bissenbrainwalk.se