Framme i Eskilstuna…

26 October 2013 0 By admin

Då var jag på plats i Eskilstuna hos Sebastian Skog (fotograf), hans sambo Jessica, Jessicas dotter Alicia och hunden Ikaros. Det är tänkt att jag ska lära mig lite mer om fotografering och filmning idag, förkovra mig helt enkelt. Det är via spännande möten som detta som man lär sig en del.
Men det var lite halvtjobbigt att kliva upp i morse betydligt tidigare än när jag tar mig iväg till min arbetsplats på vardagarna. För tåget mot Eskilstuna gick iväg vid kvart i sju från Centralstationen i Karlstad. Tjugo över åtta var jag framme i Katrineholm, där fick jag vänta på nästa tåg i en halvtimme ungefär.
Något som slog mig då var det att i gångtunneln under rälsen välkomnade Katrineholms kommun med lite bilder på kända saker i staden, kommunen. Missen? Trots att bandyförbundet har haft sitt kansli och det är en bandymetropol fanns det inte en enda bild på något med bandy. Gör om gör rätt Katrineholm.

Apropå Katrineholm så möter deras basketdamer Arvika i sporthallen idag, i Arvika. Jag ber och bönar för en Arvika-seger, det räcker med fem raka förluster.


Nu är bloggen igång igen.
Frågan är om jag kommer orka uppdatera den mer kontinuerligt, ni får puffa på mig på facebook eller kommentera i inläggen. Jag har planer på att plocka fram bilder som jag har tagit genom åren men aldrig tidigare har publicerat och lägga upp här på bloggen/webbsidan. Så ni gör bäst i att hänger med från omstarten nu så ni inte missar något.

Ha det gött
Anders Andersson

PS. Det  blev fel med Mathias “Bissen” Larssons namn, jag skrev Thomas från början, men han heter Mathias. DS