Kenny är tillbaka i rätt färger – välkommen tillbaka till AIK!

16 January 2014 0 By admin

kenny4 kenny3

Jag träffade honom utanför Råsunda 2012, det var den sista matchen för Råsunda som arena. Napoli stod för motståndet och AIK fullständigt körde över Italienarna i den andra halvleken.
Jag vill minnas att när jag anlände till Stockholm den kvällen hamnade man mitt i vimlet eller närheten av Napolis supportrar, en civilsnut kom fram till mig och frågade vad jag gjorde där. Jag skulle till mitt hotell men fick ta en omväg, över gatan till andra sidan. Därefter tog jag mig längre fram och gick över längre fram.

kenny2 kenny
Men i alla fall så träffade jag på Kenny Pavey utanför Råsunda, en stadium som verkligen vibrerade den här aftonen. Jag hade biljett på västra läktaren och stämningen var magisk. Efteråt passade jag på att få en bild med mig och en annan Värmlänning, Daniel Tjärnström.
Som sagt, nu är Kenny Pavey tillbaka i AIK-dressen efter en säsong i Ljungskile och en i Öster. Man kan säga att “kungen” är tillbaka i rätt färger.

Oh, Kenny Pavey – you are the love of my life!
Oh, Kenny Pavey – I’ll let you shag my wife!
Oh, Kenny Pavey – you’re the one for me!


Alla bilder ovan på Kenny Pavey har jag tagit i samband med Hammarby-AIK, 2009, matchen där han avgjorde och efter målet klättrade upp på staket vid norra stå. Därav hans blodiga högernäve.


Nu väntar sängen och upp och kriga på jobbet redan vid 06:00.


Oh, Kenny Pavey – you are the love of my life!
Oh, Kenny Pavey – I’ll let you shag my wife!
Oh, Kenny Pavey – you’re the one for me!