Effektiv tisdag – Özz Nûjen kommer till stan – en varmare värld!

28 January 2014 0 By admin

Man ska aldrig skjuta upp det man kan göra idag tills imorgon, jag kan väl direkt börja med att säga att jag är nog en sån person. Men det ska det bli ändring på nu och hittills har det fungerat bra. Det började redan igår när jag skulle gå och lägga mig, då sa jag att “de där bilderna lägger du upp till morgonen”, men det blev istället att jag satt uppe och fixade det direkt.

Vidare idag; jag fixade snöskottningen, ordnade med ett annat jobb som jag hade deadline på tills imorgon onsdag, efter det gick jag ut med hunden för att ta mig vidare till IF Boltics träning och fotografering av två spelare. Allt gick i ett och det gav resultat.
Därför ska jag försöka jobba så framöver, ta tag i sakerna direkt och få det gjort.


Fick reda på en väldigt rolig nyhet när jag kom hem ifrån promenaden med hunden, komikern Özz Nûjen som nu till våren kommer sätta upp en föreställning i Göteborg och Stockholm, kommer till Karlstad och kör generalrepetition.

Showen heter “Statsminister Özz Nûjen” och förutom Karlstad kommer han repa i Uppsala, Märsta, Jönköping och Gävle. Det känns som han verkligen älskar Karlstad, jag kan inte tolka det på något annat sätt Jag sprang upp och in på datorn och bokade direkt, ett sådant här tillfälle får man bara inte missa. Den 4:e mars kommer han hit.


När vi är inne på facebook och dagens tekniska möjligheter måste jag bara få berätta om en insamling som jag kom i kontakt med i förra veckan. En av mina vänner på facebook lades till en grupp och jag blev nyfiken och kollade in vad det var för grupp, då fick jag läsa att det var en insamling till ett par som hade blivit bestulna på 10 000 euro i kontakter, pass och adoptionspapper, när de var på väg att åka till Nigeria och skulle hämta hem deras adoptivdotter.
En vän till paret drog då igång en insamling som fick bra spridning och idag när hon lämnade över pengarna så hade den inbringat 75 158 :-. Jag gick själv in med en summa och det känns verkligen i hjärtat och berör en när man får läsa hur bra vi är på att ställa upp och att vi verkligen bryr oss om varandra.

All heder till alla, men framförallt till initiativtagaren Sussi Trygg och Raja Thorén, Emanuel Manne Löfström och Alexandra Nadi som har spridit informationen om insamlingen. Det är i såna här stunder som man får tillbaka hoppet om en bra värld och att allt inte bara är en massa elände. Det värmer inom en.

http://www.dt.se/nyheter/borlange/1.6772526-ny-resa-ar-bokad

http://www.tv4play.se/program/nyheterna-dalarna?video_id=2535666


Nu väntar sängen..
Tills dess älska livet och ta hand om er där ute!