Kämpa på Andersson Anders!

30 January 2014 0 By admin

Du har en halvtimme på dig att skriva något, försöka författa ihop några rader och publicera det här på bloggen/webbplatsen. Kan tyckas som ett självmordsuppdrag när man inte har något att ta upp, men jag gör ett försök och håller samtidigt liv i sidan.

Hur går det på jobbet? Det rullar på bra, men självklart är det som i övriga delar av livet upp och ner. Idag upplevde jag situationen som bra kan man säga. Började jobba vid sextiden, fick ordning på det mesta, men det fanns lite att göra.
Grannen Axfood, snabbgrosseri, hade matmässa, gick över dit och fick med mig lite mat till mig och kollegerna på terminalen. Man är väl ändå schysst mot dem man jobbar med.
UPS-Bilen var sen vilket medförde att jag slutade ungefär vid 15:30.

Vad hände sen? Träffade en person som jag har försökt att få tag på för att boka in ett möte, vi tog hand och han lovade mig att han skulle boka in ett möte med mig och min chef. Därefter bar det av hemåt, en hundpromenad och vidare till jobbets personalmöte som kom att vara i över fyra timmar.

En långtråkig text jag vet, lovar bättring imorgon då jag efter jobbet åker mot Motala och Veteran-SM i bandy. Kommer återkomma med dels bilder och omdöme av Motala. Förvänta er en rolig reseskildring.

Nu blir det sömn innan jag stiger upp tidigt och begär mot jobbet för en ny fin dag.

Tills dess; ha det gött och älska livet!