Intressant onsdag – blir LA Sparks kvar i Los Angeles?

04 February 2014 0 By admin

diana2

Satt och slötittade på lite musikvideos på en ny kanal som har hittat in i kanalpaketet när Kesha Rose Sebert och låten “Blow” dök upp, den påminde mig om att det bara är fyra månader tills WNBA drar igång och man kommer få grava sömnproblem, hehe.
Laget som ligger mig varmt om hjärtat Phoenix Mercury spelar sina hemmamatcher oftast 04:00 svensk tid, så det blir till att lägga om dygnet och passa in i jobbschemat. Det vill säga, jag får gå och lägga mig tidigt för att orka upp och se laget.

Apropå WNBA så snubblade jag över ett twittermeddelande som förkunnade att imorgon onsdag kommer man med nyheter om Los Angeles Sparks framtid. Blir det en flytt till Oakland som många tror, ägargruppen till Golden State Warriors sägs ha köpt upp klubben, detta efter att de förra ägarna till Sparks övergav dem i slutet av 2013. Eller blir klubben/laget kvar i Los Angeles, det vill säga att WNBA har lyckats hittat en ny ägare som gör att man blir kvar. Spänningen är olidlig.
Hur som helst hoppas jag på det bästa för ligans skull.


Jag är väldigt mycket idrott och jag hoppas att ni har förståelse för att jag kommer att skriva en hel del om mitt oerhört stora idrottsintresse.


Det ryktas om att den inställda matchen på grund av inga domare var tillsatta mellan Solstaden Basket och Arvika Basket kommer att spelas onsdag den 26:e februari. Men det återstår att se om det blir det datumet, tre spelare ur Arvika är iväg på sportslovsresa, det vill säga ingen bra vecka att lägga matchen på.


Apropå att bjuda på sig själv, här bjuder jag på en video som spelarna i Phoenix Mercury gjorde för fem år sedan.


Avrundar dagen och siktar på en bra onsdag.