Underbar söndag och stort grattis till kusin Malin!

09 February 2014 0 By admin

Tja,
Berätta nu för oss hur din söndag såg ut?
Först försökte jag sova och lyckades väl bra med det, förkylningen har ännu inte kopplat ned sig. Efter det lite olympiska-spel på televisionen, skidor och spänning ända in till målsnöret. Därefter väntade övningskörning för den snart 30-åriga Andersson Anders. Kan inte påstå att det gick särskilt bra, eller sådär, fick kärringstopp i backen innan rondellen på väg mot Kronoparken och universitetet.
Jag överlevde dock det missödet. Sen har man vilat och inte gjort något speciellt.

Eller, försökte att kolla på IKSU-Rönnby (trots förkylning och annat ont), det blev seger med 5–3. Dessutom fick Fulham oväntat med sig poäng från mötet med Manchester United borta, 2–2, slutade den matchen.
Lägg till; Iksu Ungdoms seger mot Notviken 6–5, bra jobbat tjejer, Real Sociedad 0–0 mot Levante, mindre bra, nu kan vi nog glömma kval till Champions League. Mycket idrott och det består större delen av mitt liv av.


Ryktet nådde mig på kvällen att en av mina kusiner blev klar med en examen. Stort grattis Malin Ericsson som fixade “politiska kandidatexamen i Nationalekonomi”. Det har du gjort bra, mycket slit som belönas nu med en examen.
Av mig får du Jay-Z & Alicia Keys Perform Empire State of Mind

Nu ska jag ladda för morgondagen och en förhoppningsvis bra måndag.
Sköt om er därute!