Evighet sedan

25 October 2016 0 By admin

Det känns som det har gått evigheter sedan jag printade ner några rader här på sidan, med andra ord var det på tiden. 11 februari är senast jag skrev och sedan dess har det hunnit hända en massa saker, jag har upplevt en bra sommar som har innehållit ett stycke olympiska spel i Rio, där hade jag 16–17 bra dagar och upplevde en hel del. Allt ifrån alla Sarah Sjöströms medaljlopp till ett silver i fotboll, många möten etc. När jag kom hem från äventyret i Sydamerika så vändes mitt liv upp och ner, två dagar efter hemkomsten så hade jag helt plötsligt blivit av med kraften på min högra sida.

Efter två besök på vårdcentralen på Skoghall blev jag skickad till Centralsjukhuset och inskriven där. Man tog en del blodprover, olika tester och kunde komma fram till att jag hade drabbats av sjukdomen MS, det gjorde att jag blev sjukskriven en månad och var tillbaka på arbetsplatsen från och med den 10 oktober. Beskedet fick jag den 8:e september. Så nu är jag tillbaka och jobbar 50 procent.

Jag har ett mål med mitt skrivande här på andersa.se. Från och med nu kommer ni att få hänga med mig på alla resor som jag kommer att ta för mig. Jag utlovar spänning, intressanta fakta, anekdoter, bilder med mera. Ni kommer inte kunna sluta läsa det jag skriver, visst låter det spännande. Jag börjar med första resmålen till helgen, Umeå och Varberg.


Apropå mål; Jag har anmält mig till Stockholm Marathon den 3:e juni nästa år. Min resa dit kommer ni att kunna läsa om. Se där, många bra anledningar till att gå in på andersa.se


Dagens låt får bli Anna Ternheim:s Every Heartbeat.
Jag lyssnade på hennes sommarprogram när jag flög hem ifrån Rio i somras och fick energi av programmet.
Hennes musik hjälper mig nu i min match mot sjukdomen. Det är något äkta, det är hjärta i det hon gör.
Så tack Anna!


Ha en fortsatt bra tisdag tills vi hörs igen.

motet

Avrundar med en bild jag tog i samband med Carlstad Uniteds match mot Akropolis, jag kallar det mötet.