Två månader snart

26 October 2016 0 By admin

basketgladje2

Det har snart gått två månader sedan jag fick beskedet att jag har fått sjukdomen MS, jag satt nu och kollade tillbaka på några klipp efter att Phoenix Mercury vann WNBA 2014 och fällde en del tårar. Jag har ett stort hjärta för tjej/damidrott och i Phoenix Mercury är en av klubbarna/lagen som betyder oerhört mycket. Jag har varit över till USA och sett dom spelat hemma som borta (Los Angeles, New York och Chicago). Under alla mina resor har jag lärt känna många andra supportrar till ligan, jag kan säga att det vi har gemensamt inte går att finna någon annanstans. Ni vet känslan när man får jobba för något och det finns många “män”, ja det är merpart andra “män” som klankar ner på idrottande tjejer/kvinnor, och vi tillsammans medverkar till att ligan och lagen blir populärare och gör framtiden ljus för tjejer att utöva sporten dom ÄLSKAR.

Jag kommer förresten att inleda en serie intervjuer här på bloggen, fokus kommer vara på tjej/damidrotten. Den börjar redan nu på fredag med lite innebandysnack ifrån Umeå.

basketgladje


Här får ni ett av klippen jag fällde tårar till;


Dagens låt? Ni får  Boston och “More than A Feeling” av mig, senast jag var i Phoenix blev jag medbjuden på konster med  Boston och som förband agerade cheap trick. Musikmagi.


Ha det gött tills nästa gång vi hörs!

Anders Andersson
Karlstad 10–26–16