Ytterligare ett intressant innebandypass

31 October 2016 0 By admin

Efter en god natts sömn har man haft en väldigt bra måndag får jag lov att säga. Det har innehållit allt från frukost på Rosteriet (ett ställe som jag rekommenderar, inre hamn), jobb, till innebandy med Värmlands Folkblad till att närvara när Karlstad IBF körde träning. En dag i min smak. På kvällen efter den sista träningen, har det varit lugnt. Utanför fönstret smattrar regnet ner mot backen och jag kan bara föreställa mig hur hårt aggregaten på Tingvalla Isstadion får jobba nu. Men en titt på de kommande dagarna utlovar betydligt bättre väder.

För snart är det dags för bandysäsongen och den kanske mest intressanta säsongen på flera år för IF Boltic. Man har jobbat bort skulderna och har fått harmoni i föreningen. Det kan bli något. För klubbhjärtat finns där i de flesta av spelarna och med ett stort hjärta kommer man långt, tro mig.
Det vore något om man på sikt kunde gå upp i högsta serien och då kunna hävda sig, varför inte locka hem min kusin Jonas Nilsson  (Västerås SK BK)
och avrunda bandykarriären i de blågula färgerna. Jacob Bucht (Västerås SK BK)  har vi också, Olle Berglund (IFK Vänersborg), för att nämna några.

Premiären för Boltic är borta mot ekonomiskt degraderade IFK Kungälv (12:e november) på Skarpe Nord, en svårspelad arena, sedan vänder det hem för spel mot  Frillesås BK helgen efter (19:e november). Jag noterar att serien har fått ett nytt namn och heter inte längre allsvenskan södra utan allsvenskan syd. Allsvenskan norra består.


Dagens låt? The Soundtrack of our lives med sister surround. Bandet såg jag på Arvika Festivalen 2001. Jag minns att sångaren Ebbot Lundberg bad oss i publiken att sätta oss ner och sedan gick han runt ibland oss, det var faktiskt en upplevelse. Sen skadar det inte att man skapade mycket bra musik genom åren (bandet existerade mellan 1994–2012).


I övrigt finns det inte så mycket mer att till-lägga. Jag har fått igång mitt skrivande igen och hoppas kunna bjuda på många intressanta berättelser från alla mina äventyr framöver.

Ha en fortsatt bra vecka och på återhörande.

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 10-31-16