Inlägg 21 – magisk måndag!?

14 November 2016 0 By admin

Så var det måndag igen och ny vecka. Då kanske ni tänker på The Mama och papas klassiska monday monday som Galenskaparna använde melodin av när man gjorde låten bandy, bandy. Vi har för den delen också The Bengels manic monday. Veronica Maggio som jag nyligen var iväg och såg på när hon gjorde en spelning på Nöjesfabriken här i Karlstad, sjunger om denna veckodag i måndagsbarn.

Jag har inte direkt haft någon ångest över måndagen, det har dom senaste åren betytt innebandy med Värmlands Folkblad, numera så kommer jag iväg då jag har fått ändrade jobbtider, men det var en period när jag jobbade 10-19, då jag inte kunde delta i måndagsinnebandyn.
Och från och med i höst så har jag även träning att kolla in, i min roll som lagledare i Karlstad IBF herrlag i SSL. Men jag försöker väl att tänka utanför boxen, jag är väl en udda fågel som inte vill se några hinder eller negativa saker. Det kanske inte alltid är så, men för det mesta är det så.


Se. Det var några rader idag med.
Under kvällen körde jag lite träningscykel i samband med Karlstads träning, det vart cirka 20–25 minuter, tuggade på rätt bra och så fort förkylningen ger sig så blir det till att tugga asfalt och terräng, har ju ett marathonlopp att tänka på nästa år. Då går det inte att ligga på latsidan, sen hjälper träningen mycket i det vardagliga livet, man orkar mer och blir mindre trött.
Bara plus.


Dagens låt? Passande nog November Rain med Guns N’ Roses.


Innan jag slutar för idag. Blicken på Erik Nilsson Allansson efter hans 6–4 igår, magisk.
allansson

Nu blir det sängen och lite välbehövlig sömn.

Ha det gött

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 11–14–16.