Kort inlägg – 22 – Åh Uppsala!

15 November 2016 0 By admin

Alla inlägg på den här bloggen kommer inte att vara långa. Ibland, vissa dagar, har man mycket och göra och då prioriterar man bort skrivandet på den här sidan. Men en sak är säker och det är att jag inte kommer att missa att uppdatera den här plattformen. Tvärtom, jag kommer ständigt att utveckla den och som jag tidigare har skrivit ta med er in i min värld och hur det ser ut runt omkring med allt från resor till Umeå och Sverige runt.

siriusklacken3

Imorgon väntar en ny resa då jag åker iväg med Karlstad IBF herr till Uppsala för match i SSL mot reagerande svenska mästarna Storvreta. Uppsala eller Östra Aros som man en gång i tiden hette, är en stad som finns på min fem-i-topplista över städer i Sverige. Maja Gräddnosland eller rättare sagt Amanda Delgado Johansson-land har det mesta. Sen skadar det inte att IK Sirius FK tog klivet upp i allsvenskan till nästa säsong. Starkt gjort av den anrika föreningen som senast var uppe 1974.


Jag gjorde lite inför-snack på KIBF webbsida och fick tag i Storvretas Jimmie Pettersson, som är ifrån Köping från början. Då kändes det naturligt att ta en fråga om en av Köpings stora söner, Mathias “Bissen” Larsson, för är det någon som är en kämpe så är det Mathias. Vilket enormt hjärta han har och engagemang för forskningen kring hjärnans alla sjukdomar. Ni får gå in på www.bissenbrainwalk.se och beundra det jobbet han lägger ner.

Förhandssnacket hittar ni på www.karlstadinnebandy.se


Dagens låt? Ett självklart val, en låt av Markus Krunegård, Åh Uppsala!


Nu blir det visst sängen för mig, jag ska upp väldigt tidigt och iväg till jobbet. Man får göra uppoffringar för att kunna åka med laget. Men det gör jag så gärna.

Ha det gött och älska livet!

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 11–15–16