inlägg 45 – ett steg i rätt riktning

06 december 2016 0 av admin

Som bekant har man åkte på influensan (feber, hosta och illamående) men det som inte dödar härdar och vid det här laget är jag ganska härdad av mig. Jag har faktiskt upplevt dagen som ett steg i rätt riktning och man framförallt har jag börjat kunna äta en hel del, det blir rätt så lätt att man inte orkar få i sig föda i samband med feber. Men den spärren har jag övervunnit nu och jag siktar på att ta hem den andra stora matchen – att få ner febern och jag har förhoppningar på att göra det innan helgen.


För helst vill jag komma igång med träningen inför Stockholm Marathon nästa år så snart som möjligt. Man vill ju inte tappa någon dyrbar tid på vägen. Men det ska nog gå bra. Jag är inte den som ger mig i första taget och det är ändå 179 dagar kvar till loppet.


Dagens låt? Anita Lindblom – Sånt är livet.


Nu väntar sängen, kroppen skickar signaler till hjärnan att den behöver sömn. Då får det bli så.

Godnatt och på återhörande.

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 12–06–16.