inlägg 47 – fyra månader efter beskedet

08 december 2016 0 av admin

Ibland kommer orden hur lätt som helst och bara av sig själv och så har vi situationerna när det bara låser sig. Jag upplever den senare idag när jag ska skriva något nu när det har gått fyra månader efter jag fick beskedet att jag har drabbats av MS, Multipel skleros.

Hur har det då gått?
Bra tycker jag, jag har skött medicineringen och dessutom har jag börjat jobbat igen, i en månad var jag sjukskriven innan jag började jobba 50 procent ibörjan som sen blev 75 procent och snart ska bli hundra.
Men jag hade inte varit här i dag utan stödet från ER ALLA!
Det enda tråkiga är att har åkt på influensan och har kämpat mot den den här veckan, statusen just nu är den att jag termometern visade 37,4 tidigare ikväll. I söndags låg den på 39,6. Nu har jag ”bara” hostan att bli av med, så kan återkomma till jobbet på måndag. Det som inte dödar härdar som sagt.


Apropå att det har gått fyra månader från att jag fick beskedet, länken till artikeln om min resa i NWT, http://nwt.se/sport/2016/10/29/globetrottern-som-gor-sin-tuffaste


Dagens låt? Sven-Ingvars (”Så många mil” live)
En passande låt med tanke på alla resorna man har gjort och gör.


#tillsammans #bissenbrainwalk

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 12–08–16