Sömnen – den bästa medicinen!

07 January 2017 0 By admin

Det sägs att kroppen behöver sin vila och det stämmer nog, jag har som bekant haft lunginflammation under december månad. Det har hängt i, lungorna är helt ok, men det är syrevärdet i blodet som inte ha varit godkänt. Nu verkar det gå åt rätt håll, efter att jag nog fått den medicinen jag skulle ha haft från allra första början.
Jag hoppas kunna vara helt frisk snart, MS-sjukdomen, kommer finnas kvar, men i övrigt kommer jag att kunna börja träna och hålla på. Vad var det med vilan? Nu i och med långhelg så passade jag på och vilade/sov länge idag. Kroppen behövde det och det känns som det hjälpte.


En av mina kusiner spelar i skrivande stund kvartsfinal med Värmland i distriktslags-SM för 16-åringar i innebandy i min andra hemstad Umeå. De möter Västmanland och matchen går i min andra hemarena, IKSU Sportcenter. Ställningen är 3–3 i den andra perioden.


Norrbottens tjejer gick inte vidare från gruppspelet, men målvakten Cornelia Palmér, blev utsedd till matchens spelare i matchen mot Småland som slutade 2–2. Heja Cornelia!
Det är en gåta att Västerbotten inte gick vidare från den gruppen. Man föll mot Småland i sista matchen och det gjorde att dom gick vidare på inbördes möten. Västerbotten tappade också en 4–0 ledning mot Västergötland till 4–4. Sånt är livet ibland som Anita Lindblom skulle ha sjungit.


Jag får be och återkomma med en bloggning senare ikväll.

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 7/1-2017.