Idrottsbilder – IF Boltic kvar i bandyallsvenskan!

17 februari 2018 0 av admin

bandymatch5 bandymatch4 bandymatch3 bandymatch bandymatch2 theboys2

IF Boltic säkrade i eftermiddags nytt kontrakt i bandyallsvenskan. Det blev till slut en säker 9–5 seger hemma mot småländska Åby/Tjureda IF. Nu återstår det en match i serien och det är på bortaplan. Där möter man Nässjö IF, ett lag som fortfarande har chans att ta sig till elitseriekval.


fotbollsmatch fotbollsmatch2 fotbollsmatch3 fotbollsmatch4 fotbollsmatch5

Jag kollade också in Carlstad United som träningsspelade mot FBK Karlstad. En match som slutade 3–0, men där United hade vunnit med 6,7–0 om man hade förvalta lägena i matchen. Men det ser intressant ut inför årets division 1 säsong, som blir den fjärde i följd, nio totalt i klubbens historia. United fyller 20-år i år.


Tills vi hörs nästa gång.

#tillsammans #allkärlektiller

Anders Andersson
Karlstad 17/2-2018.