Cornelia Palmér: Del 2

02 juni 2019 Av av admin

Veckorna går fort och om bara en och halv vecka tar Cornelia Palmér studenten ifrån Dragonskolan i Umeå. Senaste tiden har hon dels varit iväg på en studentresa till Chania som ligger på Kreta och haft det väldigt bra.
Närmaste tiden fram till studenten väntar lite smått och gott.
– Jag ska börja packa ner lägenheten till onsdag, för då börjar studentveckan. Annars är det som vanligt med träning och sånt, berättar Cornelia Palmér till bloggen.
Hon medger att det ska bli tråkigt att lämna alla.

Efter studenten väntar en sommar i Boden med jobb och träning, innan hon vänder ner till Västerås och SSL-äventyret. Ni kommer fortsättningsvis att kunna läsa om hur det går med träningen under sommaren här på bloggen.

Till dess får ni ha det så bra.

Anders Andersson
Cornelia Palmér.