Dahlkvist hörna – del II

Dahlkvist hörna – del II

18 januari 2021 Av av admin

Ännu en vecka har passerat revyn därför passar det med en veckorappport ifrån Lisa Dahlkvist.

* Hur har veckan varit?
– Det har varit en bra vecka med lite högre tempo på träningarna.

* Det har kommit en hel del snö, skulle du klara dig bra vid ett snöskottningsmästerskap?

– Ja, verkligen. Jag går in för skottningen och är noggrann samt snabb. Har en stor uppfart att skotta hemma där vi måste skotta snön till baksidan, vilken gör att de blir ca 10 meter rakt, där har jag passat på att löpa med snösläden full med snö, extra träning när den är som bäst!
– Grannarna undrar dock vad jag pysslar med.

* När dessa frågor skrivs har vi både lördag och söndag kvar, men vad har varit veckans … –
Höjdare (höjdpunkt)? Fredags träningarna just nu är väldigt roliga, vi är inne och spelar futsal. Blir jämna matcher och jag själv har väl inte bästa kroppen för futsal, men en inställning som räcker långt. Tror dom yngre spelarna skrattar gott bakom min rygg för diverse lösningar..

LVP (Lisas värdefulla spelare) på träningarna?
Rose! (Rosa Maria Herreros Ossorio) Har gjort en bra vecka, hon är bekväm med bollen och ligger bakom många fina anfall på träningarna!

Citat:
”Kan bli endel Svengelska, ursäkta” – Samuel

* Spelordningen har kommit, vilket motstånd ser du fram emot mest och varför?

– BP, dels att jag tycker deras förening har jobbat i rätt riktning i många år, damlaget har presterat en bra fotboll. Sen att mina föräldrar bor nära arenan och jag känner mig som hemma i området.

* Om vi får bli lite nostalgiska och backa bandet. Vad gjorde Hans Aggling till en bra tränare?

– Oj jag minns knappt, de jag minns av Hans var att han alltid var på gott humör och var närvarande.