Dahlkvist hörna del fyra

Dahlkvist hörna del fyra

06 May 2021 Off By admin

Det har gått två seriematcher nu, två vinster, 0-1 (BP borta) och 5-0 (Jitex hemma). Vad har varit bra i dom och vad kan bli bättre?

– Vi har genomfört matcherna på det sätt vi pratat om och framförallt har det vi tränat på kommit fram i matcherna. Det vi ska förbättra är att dra upp tempot.

Lisa Björk fortsätter att leverera, vad framförallt gör hon bra? Om du skulle ge henne något råd, hur skulle det låta då?

– Hon är duktig i positionsspelet när vi anfaller, vilket gör att hon är enkel att spela med, ofta spelbar. Hon driver och tar sig förbi spelare på ett väldigt kontrollerat sätt. Sammanfattningsvis är hon en smart spelare som gör många poäng, för sin unga ålder. Håll ögonen på henne.

Veckans?

Höjdare. Elvira Fjällströms spel som hon har visat i inhoppen. Hon tar för sig och är rejäl och orädd. Det är en spelare som kommer att ta kliv.

LVP: (Lisas värdefullaste spelare ) Kajsa, hon har utvecklats enormt sen vi startade i januari, blivit säker i anfallsspelet och bidrar till att vi får bra anfall och kommer till avslut.

Citat. – offside! Av linjedomaren senaste matchen mot Jitex. Modigt att våga ändra ett domslut. Regler är till för att följas!

* Tankar i övrigt?
– Bra flow i laget. Men det gäller att behålla fokus och vara ödmjuka!

* Bonus, detta gör L-G Skoog till en grym människa?

– Att han är sig själv 100% och att han sprider glädje!

Anders Andersson
Lisa Dahlkvist