(Everything I Do) I Do It For You

16 August 2021 Off By admin

Arvika Basket har sedan länge lämnat den stora scenen. Men statistiken, titlarna, historiken, bilder, videoklippen finns kvar. Det är som Queen sjunger ”The Show Must Go On” samtidigt som ismaskinen spolar is i Fermihallen 1991, då division 1 västra arena med möten mot Södertälje SK, Hammarby, Grums IK, Rögle BK (playoff till elitserien), Team Gävle, Väsby IK, Arlanda HC, HC Dobel, Bofors IK, Mora IK för Arvika HC.

1991 gav en hel del bra låtar och den gav också mycket idrottsminnen. Jag sökte på youtube igår och hittade en hel match från finalmatchen i sporthallen i Arvika när Arvika spelade hem det tredje raka SM-guldet. Det var motståndarna Södertälje Telge basket som hade lagt upp det på youtube.

Stor tummen upp ifrån mig, jag själv har gått och funderat på att sammanställa statistik ifrån de gyllene åren i Arvika Baskets historia och lägga upp på nätet. För det är något som saknas på World Wide Web.

Det är som Bryan Adams sjunger 1991;

Look into my eyes
You will see
What you mean to me
Search your heart
Search your soul
And when you find me there
You’ll search no more

Don’t tell me it’s not worth tryin’ for
You can’t tell me it’s not worth dyin’ for
You know it’s true
Everything I do
I do it for you

Look into your heart
You will find
There’s nothin’ there to hide
Take me as I am
Take my life
I would give it all
I would sacrifice

Don’t tell me it’s not worth fightin’ for
I can’t help it, there’s nothin’ I want more
You know it’s true
Everything I do
I do it for you

There’s no love
Like your love
And no other
Could give more love
There’s nowhere
Unless you’re there
All the time
All the way, yeah

Skrivandet fortsätter.

tillsammans #allkärlektiller

Anders Andersson
Karlstad 16/8-2021