Jag kan låta mätaren gå…

Jag kan låta mätaren gå…

03 November 2022 Off By admin

Snart har det gått tre månader utan någon text på bloggen. Har det inte hänt något i mitt liv som jag har kunnat skriva om? Har jag inte varit iväg på några äventyr i sportens värld? Många frågor men inga bra svar har jag att ge. Det hela bottnar nog i att man inte har tagit sig tiden och författa något.
 
För det finns hur mycket som helst att återberätta, historier från förr som det borde berättas om och nutida saker som sker. Det gäller bara att jag tar tag i det hela och lägger upp en bra plan som man kan följa. Det är som med att jag sedan 52 dagar tillbaka i tiden går minst 10 000 steg varje dag, det är dem små stegen som blir till något stort.

Kom igen mig själv och visa att just du har talangen att återberätta i text som foto.

Än är livet inte slut.

”Jag spelar våra sånger och dränker sorgen i natten
Jag står i duschen flera timmar, ser russinfingrar och ärr
Ja jag lever utan ånger men gråten fastnar i halsen
Jag vet jag lever bästa livet ser mig i spegeln och ler

Allt är lätt när de lätt det går bra
När de knas när de svårt håll mig kvar
En knappt synlig spricka i mitt skal
En pytte grej kan lätt ta mig tillbaks
Allt är lätt när de lätt det går bra
Jag var där jag var din och jag gav
När all kärlek inte räckte till
Allt blir inte bra bara för att man vill”

Jag kan låta mätaren gå, Ana Diaz

Anders Andersson
Karlstad 3 oktober 2022