Göteborg nästa

18 November 2012 0 By admin

BK West är ifrån Stenungsund men spelar tydligen sina matcher inne i Göteborg. Därför sker liverapporteringen ifrån Göteborg och inte Stenungsund.
Just i detta nu passerade jag Ljungskile och bör vara framme om en 40-50 minuter. Själva resan inledde jag i morse med buss (SJ-tågen blev inställda på grund av banarbete) och mellanlandade i Åmål. Där plockade Arvika Basket upp mig och efter ett kort stopp på en halvtimme i Brålanda är vi på väg mot Göteborg.
Stämningen i bussen är bra och jag rankar vinstchanserna som goda. Paula Juhlin, som är inne på sin andra säsong i ligalaget Kvarnby, är med i bussen efter att ha varit hemma i Värmland och besökt familj och vänner. Hon upplever BK West som ett långt lag med små guards. Bra spelare är Jelena Gornik, Carina Larsson och Ida Eliasson.

Mer senare..