En helg fylld med idrott – Rolf Wikström vilken artist!

18 January 2013 0 By admin

Det är redan fredag och vi går emot en intressant helg. Självfallet kommer den att innehålla en hel del idrott. På lördagen styr jag min kosa, via tåg, till Arvika och klassisk idrottsmark.  Sporthallen är målet med resan, väl framme där väntar mötet Arvika-Sanda i damettan södra (basket). Förhandstipsen ger gästande Sanda favoritskapet, men spelar Arvika som man gjorde i tredje och fjärde perioden borta mot Västerås är chanserna stora.
Det gäller att våga tro på sig själv, inte tänka för mycket och bara köra. Visst, det låter kanske enkelt men oftast är det så. Jag kommer att liverapportera den matchen via här.

På söndagen är det bandy på Tingvalla Isstadion som gäller. IF Boltic tar sig an Mölndal och allt annat en två poäng är dåligt. I övrigt kommer helgen handla om att ta det lugnt och göra färdigt några jobb. Jag ska träna också och ta hand om den här sidan.


Jag kan konstatera att torsdagen blev en bra dag. Jobbet flöt på, jag vilade och tog mig sedan fem kilometer till fots för att spela innebandy i en timme och gå tillbaka de fem kilometerna igen. Kampen för att återigen bli tränad och må bra har inletts bra. Nu gäller det bara att fortsätta och jobba vidare.


Upptäckte förövrigt ikväll hur bra Rolf Wikström är.
Därför bjuder jag er på ett klipp från youtube:


Till sist;
hunden
Lev väl och älska livet!