Vilken härlig dag och dagens stora grattis går till Helena Nilsson

19 January 2013 0 By admin

Det har varit en händelserik dag fylld med basket, Arvika-Sanda, besök hos morfar och gudomlig mos på Kocki-Kiosken i Arvika. Lägg till att jag hann med ett besök hos min dagmamma på vägen till den gamla tågstationen. Att jag hann med allt beror nog på min kondition och just det faktum att jag älskar att resa och träffa människor. Det är något som driver mig framåt. Jag känner att jag har utvecklat mig de senaste åren och har blivit säkrare i mitt sätt att vara och jobba.

Jag har visserligen en lång resa framför mig men jag kommer alltid att göra mitt bästa och inte ge upp i första taget. Ni som läser den här sidan kommer att få hänga med på den resan som går över hela Sverige, Europa, kort och gott hela världen. Det kommer handla om allt från skildringar, intervjuer och intressanta återblick och reflektioner.
Det är något jag har känt att jag ha velat göra tidigare, nu kommer jag att hålla sidan uppdaterad och fullfölja mina idéer. Den första intervjun kommer upp i dagarna och den kommer jag dela upp i olika delar. I december, förra året, träffade jag journalisten Jonas Fahlman i hans hem utanför Skellefteå. Den intervjun är först ut i intervjuserien.

Dagens stora grattis går ut till Helena Nilsson, lagkapten och viktig kugge i Mallbackens IF. En idrottsförening som gång på gång har bevisat att man är Värmlands fotbollshopp och trots att humlan inte kan flyga gör det ändå. Att man lirar i allsvenskan är som hämtat ur Buster-tidningarna och sagan om Åshöjdens BK. Det är något charmigt över den lilla klubben. Strandvallen, en arenan, en plats som andas fotboll.
Därför ska det bli oerhört roligt att få åka upp dit till sommaren och kolla in när bygdens stolthet dansar med de stora lagen.

Grattis Helena och lycka till 2013.

helenan helena


Just det. Bandy i morgon. Tingvalla Isstadion. IF Boltic–Mölndal.
Senare på eftermiddagen; IKSU-Falun IBF. Snacka om en ytterligare en idrottsfylld dag.
Dessutom ska jag hinna med att träna, gå ut med hunden.


Real Sociedad-FC Barcelona 3–2 (1–2)
Kvällens helt klart skönaste resultat.
http://www.footreview.net/home/viewvideo/6745/la-liga-2012-13/real-sociedad-3-2-barcelona


Till sist; grattis till Jonas Lindén och Alexander Wickén också.


Lev väl och glöm inte bort att älska livet!