Läge att författa ett brev nu…

09 January 2014 1 By admin

mercury

Det är nog läge för mig att författa ihop ett brev och skicka iväg till mitt fadderbarn i Kambodja. För när jag kom hem efter jobbet ikväll hittade jag ett brev som han hade skickat. Jag tycker alltid det är kul att få läsa om hur det går för honom, hans familj och hur livet är i det fattiga Kambodja, för landet är ett av världens fattigaste.  Jag är fadder via barnfonden och är också med och hjälper till i andra projekt som de bedriver. Man känner sig delaktig på något vis, ibland önskar jag att vi alla blev mer delaktiga i sådana projekt.

Läge för mig att författa tillbaka ett brev.
Jag lovar att publicera hans teckning under helgen..

Imorgon väntar Örebro och Örebropodden Gathering, ska bli en trevlig liten tillställning på Sushi Yama i Närkes residensstad. På natten bor jag på Stadshotellet i staden, ett hotell som sägs ska vara mycket bra. Jag har aldrig bott på hotell i Örebro, så det ska bli spännande.
Under lördagen kommer jag att heja fram mina tvillingsystrar som ska tävla inomhus i Örebro Indoor Games. Därefter vänder vi hem till Karlstad, mina syskon återvänder till Örebro på söndag och tävlar igen i samma tävling.

För min del väntar Göteborg på söndag, innebandy, Pixbo-IKSU.
Där har ni min helgplanering.


Min intervju med fotbollsspelaren Emma Berglund, finns nu uppe på damfotboll.com.
http://www.damfotboll.com/reportage/emma-berglund-tar-ny-sats-mot-landslaget


Avrundar det här inlägget musikaliskt med att ta med er till New York.
Artisten Alicia Keys gör det bra. New York, dit vill man igen och dit ska jag åka igen.