Mellanlandat i Karlstad – ut på nya äventyr igen

11 January 2014 0 By admin

Då var man hemma igen från resan till Närkes residensstad Örebro. En stad som förtjänar ett bättre ryckte än det att Örebroarna skulle vara gnälliga, lägg ner allt det där. Sushi Yama levererade bra mat och drinkar, enda minuset var att de serverade jätteräkan, men jag fick reda på att den var på väg bort från menyn, mycket bra där.
Sedan väntade ett besök på Stora Örebro, trevligt ställe med mycket folk och bra stämning. Ölen jag fick testa på, Örebro Bitter, är en lokalproducerad öl som jag ger högsta betyget, fem andersson av fem möjliga.


springergladjen pristagare
Under lördagen var jag iväg och såg när mina tvillingsystrar löpte 60 meter på Örebro Indoor Games. Det gick bra för dem och jag förevigade loppen med kameran.
Det roliga var att jag träffade på Henrik Isaksson, en kamrat från Stockholm, han var där med sin familj, barnen tävlade och det gick bra för dottern som placerade sig tvåa i längd.
Det är alltid kul när man träffar på personer man känner, när man inte känner till det innan.


erikwallman2
Efter friidrotten tittade jag in i Behrn Arena och bandyn, Örebro SK med tidigare Bolticspelaren Erik Wallman tog sig an Borlänge. Man kunde vända och vinna den matchen med 9-4 till slut. Gästerna Borlänge öppnade nämligen upp bäst och hade 2–0 efter fem-sex minuter.
Därefter bar det av hemåt igen och jag fick skjuts tillbaka av Erik Wallmans föräldrar som tillsammans med Eriks bror Anders hade tagit sig till Örebro för att kolla på honom.


Imorgon bär det av mot Göteborg och innebandy, IKSU möter Pixbo borta.
Jag lovar att återkomma med en reseskildring.


Avrundar med två Göteborgare;