Pålande vattendrag och grattis Carolina!

14 January 2014 0 By admin

Snön bokstavligen talat öser ner över staden och vintern är nog här till slut. Jag ska erkänna att jag gillar det och jag har en fyrbent vän, golden retriever, som inget annat än älskar det vita. Vi var ute nu på kvällen och vandrade, sprang och lekte i snön, då slog tanken mig när vi gick längs älven, vad vackert det blir när det nu är vinter på riktigt.
Det är som älven får nytt liv med snötäcket, det skapas små hål i isen och det ser ut som minivattenfall, för att inte tala om ljudet från vattnet. Bedårande.
I det läget önskar man att man kunde åka iväg och bara sitta och titta på älven under dagtid. Förhoppningsvis har vi vintervädret kvar ett bra tag till, det får bli någon vinteraktivitet till helgen.


Jag gillar att utsätta mig för nya utmaningar och andra roligheter. Imorgon på morgonen innan jobbet ska jag komma igång med löpningen igen och därför lade jag ut två inlägg på twitter. Det fick gensvar, just nu är jag uppe i 19 retweets, det innebär att jag ska löpa 1,9 km på morgonen.
Ska bli intressant och gå upp gör-tidigt och se vart det landar.
Hur som helst lär det bli riktigt kul.


grattiscarolina

14:e januari, tillika Carolina Miskovsky Granbergs födelsedag, lyfter på hatten.
Stort grattis till en artist och människa med ett stort hjärta. Jag kan inte låta bli att imponeras över henne och det hon gör. Hipp hipp hurra!



Läge att lägga sig, har en löptur att tänka på.

😉