Morrissey borde vara given på Putte i Parken

15 January 2014 0 By admin

Nå, berätta hur löpningen imorse gick?
Vad finns det att säga, mer än att jag inte kom upp i den utsatta tiden och det blev att man fick springa till jobbet. Givetvis inte ok, men alltid en början. Jag har för mig att Paolo Roberto skrev någonting om att man inte kan gå köra på max i början utan börja med exempelvis tio minuter löpning, gåing och sedan stegra det allteftersom.

 Det är nog där jag ska starta, försöka börja för miljonte gången och utifrån där ta mig framåt. Därför kan det vara en bra början att löpa till jobbet, sedan tar det vidare med att löpa efter jobbet och upprepa det varje dag. Så småningom kommer allt det andra gratis.
Jag har faktiskt varit rätt så dålig på att vara långsiktig genom åren, det har hela tiden handlat om att få resultat direkt och jag har lätt för att gå vidare. Därför måste jag ta tag i den biten och löpningen.


Bra låt att träna till? Bra grupp överhuvudtaget?
OASIS, det kan aldrig bli fel.


Torsdag redan imorgon.
Snön är kvar och jag ser redan fram emot helgens aktiviteter, kommer försöka att gå ut en del med hunden som är överförtjust i snön, det låter som en perfekt plan. Innebandy står också på schemat.


Förövrigt tycker jag att Morrissey borde vara given på Putte i Parken. Ring honom Niclas Lagerstam.


Over and out