Bra fredag – laddar för en fin helg

17 January 2014 0 By admin

Jag tycker på sätt och vis att jag har kommit igång bra med uppdateringarna på bloggen/webbsidan. Sen känns det bra att man kan hålla igång uppdateringarna, så det inte blir att det går ett tag och sedan stannar det upp.
Apropå att stanna upp, efter jobbet var jag ute och gick med hunden, först ville han gå en kort sträcka men jag fick med mig honom på en längre tur. När vi passerade längs älven fick jag syn på att öppningen hade utvidgas, men det där ljudet från vattnet som strömmar fram fanns där. Ett ljuvligt ljud från naturens egna orkester. I helgen ska jag verkligen ta mig tid till att njuta av den naturen vi har omkring oss.


kenny3
Publicerade en text om Kenny Pavey igår tillsammans med bilder som jag tog på honom i samband med AIKs match borta mot Hammarby guldåret 2009. Idag på twitter fick jag svar från Kenny själv på en av bilderna som jag hade skickat till honom på twitter. Det verkligen visar vilken varm  och jordnära människa han är.
“quality mate nice one and thanks ;)”
I dagens moderna idrott finns det för få idrottare av hans kaliber. Jag tänker på idrottare med ett klubbhjärta.


highfive2
När vi är inne på glädje, hoppas jag att IF Boltic, IKSU, Fulham och Real Sociedad kan skänka mig lite glädje under helgen.


Fredagens låt;