Sköna segrar och lite miljöbilder från Karlstad

18 January 2014 0 By admin

Mina förhoppningar om segrar och glädje infriades idag när IKSU hemma besegrade Jönköping med 9–3. Målskyttet var tillbaka och det lilla extra fanns där igen. Efter fyra raka förluster är man ett vinnande lag igen och det känns tryggt inför vad som väntar framöver. Lägg till att IF Boltic borta mot Härnösand i snöblåsten kunde vinna med 5–3, en mycket viktig seger i botten av allsvenskan norra, imorgon söndag har de Selånger borta och vinst där ger ett avstånd till Sundsvallslaget på fem poäng.

Tyvärr kunde inte Fulham göra någonting åt Arsenal på bortaplan, det vart förlust med 2–0. Därmed ser det fortsatt tungt ut för Londonklubben som alltjämt ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket.


godis

Vad hände mer under lördagen? Tja, jag testade på Swenströmskas Stenugnsbageri mitt i Karlstad.
Det vart en semla och jag kan inget annat än ge dem högsta betyget, jag överdriver inte när jag säger att det var den bästa semla jag någonsin käkat. Smaken var underbar från första tuggan, det blir helt klart ett återbesök. Jag rekommenderar ett besök där om ni är i Karlstad på besök eller för den delen bor i staden.


Jag har skrivit om älven och hur mycket jag gillar den miljön, hur vackert det har blivit med all snö och kyla som nu har kommit in över vårt landskap. På vägen från Swenströmskas Stenugnsbageri till Karlstad-IBK Dalen i innebandyn, gick jag längs älven på Sandbäcksgatan. Jag kunde inte låta bli att ta bilder med mobilen för att kunna visa i bildform det som jag har beskrivit för er i ord. Därför bjuder jag på lite miljöbilder;

vinter
vinter5 vinter4 vinter3 vinter2

Imorgon är en annan dag och vad passar då inte bättre än en låt med Johnny Cash;


Höres imorgon!