Dagens viktigaste seger – snart Super Bowl 2014

27 January 2014 0 By admin

Då sitter man här och ska ge sig i kast med att författa ihop några rader till sidan, det första jag kommer att tänka på är hur jag vann över mig själv den här morgonen. Då en helt vanlig måndagmorgon, som alla andra, men just kampen att gå iväg till jobbet, kroppen vill inte riktigt kan jag säga.
Men till slut kom jag iväg och det är jag tacksam över. Läste på facebook att det var andra som också fick kämpa för att komma iväg, det är som om vi alla på något sätt våndas över den här dagen i veckan, den första efter helgen.


Jag tittade ner i mitt bildarkiv och fann en bild på Zlatan Ibrahimović, den var tagen på Råsunda Fotbollstadion, den 5:e juni, dagen innan nationaldagen och sista matchen innan EM-Slutspelet i Polen-Ukraina det året. Sverige vann med 2–1 och ett av mina bestående minnen från matchen är den där bilden som jag lyckades fånga på Zlatan.

zlatan

När ni klickar på bilden får ni upp den i större format.


När det kommer till motivation och tal som inspirerar och härför, då är amerikanska idrottsledare/utövare i en klass för sig. Hittade i detta nu en rätt bra motivationsvideo på youtube, som jag vill dela med mig av. Spelaren som blir intervjuad, talar i intervjun/motivationsvideon är Baltimore Ravens Ray Lewis, en spelare som avslutade sin karriär med att vinna hans andra Super Bowl.
I finalen mötte Baltimore San Francisco 49ers och kunde vinna den rafflande matchen med 34–31.

Det var också en kamp mellan två bröder, John Harbaugh i Baltimore och Jim Harbaugh i San Francisco 49ers. En match som lillebror, John Harbaugh tog hem, det skiljer ett år mellan dem bägge.

Nu på söndag är det dags för nästa Super Bowl och i år står det mellan Denver Broncos och Seattle Seahawks. Det är en final ni bara inte får missa.


Hoppas att ni fann något läsvärt i dagens rader, om inte får jag försöka återkomma med förhoppningsvis något bra imorgon.

Tills dess, ha det bra och älska livet!