Tack till Motala Stadshotell – tidig morgon

01 February 2014 0 By admin

När jag klev på tåget i Hallsberg för vidare transport till Motala blev jag informerad om snökaoset som rådde i Norrköping, det skulle vara lite lugnare i Vätterns pärla, Motala. Väl framme möttes jag av snö, snö och åter snö, nu är jag en fan av vintern och alla årstider. Men det blev en hel del pulsande i snön, detta då det inte verkar ha skett någon snöskottning.

Fram kom jag och hann med att både checka in på hotellet samt ta en rask promenad till Isstadion. Boltic skulle till att möta Lesjöfors, men det vart ingen vidare afton på isen, Bandy Baronerna kunde gå upp till 4–0 innan Bolic reducerade. Matchen slutade 4–3.

Därefter tillbaka mot hotellet för att värma fötterna.
Käkat hade jag heller inte gjort sedan middagstid och det fick bli den närliggande korvmojen.
Kvällen avslutades i relaxen där Bolticlirarna bjöd på lite historier och allmänt skönt snack. Jag måste få säga att stadshotellet i Motala var ett bra ställe, bra rum, lite historiska berättelser i korridorerna, bra frukost.

Apropå frukost, efter klockan sex klev jag upp på morgonen, en timme senare än de föregående två dagarna. Med andra ord en timmes sovmorgon. Boltic skulle spela redan vid åtta och där väntade IFK Motala.
Med betydligt bättre is än igår och bättre försvarsspel kunde Boltic gå upp till 4–0 i halvtid. I den andra ökade man på till 5–0 och det var nästan aldrig någon fara, även om Motala reducerade till 5–2. Matchen slutade 6–3 och Boltic hade tagit sin första victoria.

Här får ni bild på laget som gjorde det;

bolticveteraner


Nästa match för de blågula iskrigarna är mot Tranås klockan ett. I detta nu ska Lesjöfors möta Tranås.


Återkommer från Motala senare under dagen.