Mallbacken och Strandvallen ikväll

15 July 2015 0 By admin

helena

Ikväll åker jag iväg till Mallbacken för ett besök på idrottsplatsen Strandvallen. FC Rosengård gästar Mallbackens IF Sunne när allsvenskan rullar vidare. Malmölaget kommer upp med en 4-1 victoria från cupsemifinalen mot Umeå IK i bagaget. Det var också i den matchen som Therese Sjögran gjorde sina sista 90 minuter på fotbollsplanen. En spelare som ville att jag skulle gå över och hålla på Malmö FF för några år sedan.

Jag har en förkärlek till UIK och befann mig på semester i Tjeckien, jag tror det var sommaren 2007, då lånade jag ut min lägenhet i Karlstad till Malmö-supportern Jessica Wiberg. Malmö var i Karlstad för att möta QBIK, när jag kom hem så hade jag en ljusblåtröja med budskapet “Håll på Malmö istället” i min lägenhet och spelarna hade skrivit på den.

Det ska bli intressant och se vad Therese kan göra i sin nya roll som sportchef. Känner jag henne väl så kommer det gå väldigt bra, FC Rosengård hade inte kunnat hitta en bättre sportchef.

Hur går det ikväll då? 1-3. Men man ska aldrig säga aldrig. Senast Marta var på Strandvallen med dåvarande klubben Tyresö blev det 1-1.