Konsten att förlora…

03 January 2016 0 By admin

Lika dominant som Sue Bird (Seattle Storm, WNBA) är på basketplanen är hela Seattle Seahawks borta mot mitt Arizona Cardinals just nu (NFL). Visserligen är Arizona redan klara divisionsvinnare och också klara för slutspel, men att förlora till Seahawks vilket betyder att de tar “wild-cardet” till slutspelet, det är inte bra.
Det finns sätt att förlora på och det verkar som de rödfärgade inte ens vill vinna eller så har dom vaknat på fel sida?! Då går det inte att vinna.
Man får hoppas att det bara är en engångsföreteelse inför slutspelet, Arizona har lag för att vinna Super Bowl.


Apropå på kvinnliga idrottare så var jag i Umeå för ett år sen och såg när IKSU räddade poäng hemma mot Djurgården, man vände 3–5 till 5–5 och stor poängräddare var Mikaela Palmér. Idag svarade hon för ett mål när IBK Dalen förlorade borta mot Rönnby med 4–3. Därmed ligger man precis utanför slutspelet när SSL på damsidan har kommit 13 omgångar in på säsongen (26 matcher sammanlagt). Karlstad som innehar den åttonde och sista slutspelsplatsen väntar för Umeå-laget om två omgångar, den 10 januari i Karlstad. Snacka om sexpoängsmatch.

….
dt2
På tal om basket, det finns bara en Diana Taurasi.