Bilägare

04 November 2016 0 By admin

Då var dagen kommen. Jag kan nu titulera mig bilägare.
Idag provåkte jag den bilen, samma typ, som om några veckor kommer att bli min. Det fungerade väldigt bra och många tyckte att jag gjorde ett bra val som valde den modellen. För det gäller att man får in körvana nu för att kunna ha nytta av körkortet, för utan träning så är det ingenting värt och så långt ska det inte behöva gå.
Jag har trots allt lagt ner tid för att få körkortet. En spännande tid väntar.


Imorgon lördag ska jag träffa en baskettränare som förde Arvika Basket till stora framgångar i slutet på 80–talet och i början på 90–talet. Så det kommer att bli som att resa tillbaka i tiden och få uppleva det man upplevde som liten grabb, för jag var lycklig lottad och hann uppleva ett av gulden som Arvika Basket tog, det sista, 1994. Jag minns att jag tjatade till mig assisterande tränaren Stefan Olsson guldhatt och hade den ett bra tag innan den försvann någonstans. Det var tider och man minns att dom brukade vinna i samband med när påsken inföll, så man var van med att se guldbilder i anslutning till påsk–brevsbilder i Arvika Nyheter.
Jag ser fram emot mötet och kommer givetvis vara nervös, men det ska nog gå bra, det tror jag.


Dagens låt?  Bryan Adams – (Everything I Do) I Do It For You. En sång från 1991. Ett år som Arvika verkligen stod på toppen och hade vunnit ännu ett SM-Guld och blivit tvåa i Europa, final four, Barcelona. Åren går, 25–år sen, 25!

Apropå 1991, det året kom Paula Juhlin till världen, Arvika-tjejen spelar numera basket för Alvik i damligan och har inlett säsongen riktigt bra. Paula kommer jag att återkomma till framöver i bloggen. Jag kommer att starta en intervjuserie om tjej/damidrott och då kommer ni att få möta henne.

Jag försöker återkomma imorgon med något i textväg. Tills dess.
Ha det gött!

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 11-04-16

ps. Ibland känns det som man bara vill sjunga som Bryan Adams sjunger när han tar ton i låten ” Please Forgive Me “. Men så är livet. ds.