Måndag förmiddag och 14:e inlägget – Josefina Eiremo är BÄST!

07 November 2016 0 By admin

Det har nu hunnit gå 14 dagar sedan jag tog upp skrivandet igen på den här sidan. Ända sedan den 25 oktober har jag producerat ett inlägg per dag och hunnit tagit upp några ämnen/resor som jag har gjort under den tiden. Man har märkt att det faktiskt har hjälpt att kunna skriva av sig och man har blivit produktiv. Därför ska jag försöka att fortsätta att uppdatera er alla från mina äventyr/resor/träningar med mera.
Som jag har skrivit i tidigare inlägg så kommer ni inte att bli besvikna på mig.


jossijossi

I helgen som gick upplevde jag två fotbollsmatcher på plats och gjorde en lång intervju med baskettränaren Eivind Möstl. Intervjun kommer att delas upp i olika delar och som jag skrev i lördags så kommer vi att ses igen framöver och fortsätta snacka basket. Helgen som kommer om fem dagar så väntar det innebandy i SSL igen, under helgen var det landslagsuppehåll. IKSUs spelare gjorde bra ifrån sig och lagkaptenen Josefina Eiremo, hon är även kapten i landslaget, kom upp i 100-landslagspoäng. Det om något är stort. “Jossi”, Kaptenernas Kapten, är väl värd uppmärksamheten kring det, en bättre lagkapten och människa kan du inte hitta. Hon är bäst helt enkelt och förhoppningsvis fortsätter hon minst en säsong till i IKSU-dressen (efter denna som pågår, så över 2017/2018).


Solen verkar ligga på där ute och det ser ut att bli en fin dag. Det gillar jag verkligen, det blir mycket enklare att traska iväg till arbetsplatsen då.


När vi ändå är inne på innebandy så är det väldigt roligt att Julia Nordin (IKSU Innebandy) är tillbaka från en skada. Riktigt kul.

julianordin


Dagens låt? En av dom mest givna än så länge, Monica Zetterlund – Ack Värmeland, Du Sköna.


Nej, nu blir det havregrynsgröt innan jobbet väntar.
Ha det gött nu!

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 11-07-16