Inlägg 18 – vart är du inspirationen när du behövs som mest?

11 November 2016 0 By admin

Dagarna går på i ett rasande tempo. Redan fredag och helg? Ja.
I samma veva vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om idag. Men något bra lär jag hitta på, bara för att kunna hålla uppe ett inlägg om dagen tempot. Det känns bra på något vis att jag har fått liv i sidan, den behövde lite energi och kraft ifrån mig. Samtidigt är det kul att kunna berätta om ens spännande vardag, alla resor och platser som man besöker i livet. För mycket spännande händer i min vardag.

Idag på arbetsplatsen fick vi besök av en chaufför som kom med kök, han var tydligen från Ukraina och berättade lite om att han tydligen hade varit med i kriget i hemlandet och visade upp lite bilder, fascinerande och skrämmande på en och samma gång. En konflikt som ligger nära Sverige och nära i tiden, någon som inte har varit med i media senaste tiden. Han var dessutom rätt bra på engelska och verkade gilla vårt sätt att jobba på terminalen. Vi drog ner några skratt och stämningen var bra. Senare på eftermiddagen efter att jag hade varit iväg och fått skägget ansat, kom det in en kund som blev väldigt nöjd med servicen. Hon sökte efter ett paket som kom till oss under dagen, jag hittade det till slut och det visade sig att hon jobbade på DHL. – Vilken bra service.
Det är alltid kul att kunna göra andra nöjda. Paketet innehöll en 40–års present.


Till veckan så kommer jag att gå upp till 75 procent. Sex timmars arbetstid.
Det känns givetvis bra och i december är det meningen att jag ska köra på för fullt på jobbet.
Med andra ord har jag fortfarande lite tid och ställa om tidsmässigt, gå och lägga mig i tid och komma upp och vara produktiv.
Förhoppningsvis ger det mycket till den här bloggen.


Dagens låt? Säkert en överraskning för er, men det är “Lierocken” med Bröderna Djup. Lidköpingsgruppen som fick sitt stora genombrott i nygammalt från Cirkus i Stockholm med Bosse Larsson, 7 december 1979. De har även gjort bland annat “Vi bor på landet” som brukar spelas flitigt på IKSU Sportcenter när IKSU innebandy spelar.


Lovar att återkomma imorgon med mera energi.


PS.
Just det, Paula Juhlin och Alvik Basket spelade ikväll och vann hemma mot Uppsala med 78–33. Paula svarade för sju poäng. I förra mötet i Uppsala vart det 16 poäng. Heja!

Ha det gött

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 11–11–16