19 inlägget – en lugn lördag

12 November 2016 0 By admin

Till skillnad från tidigare helger så är jag kvar på hemmaplan den här helgen, det känns faktiskt bra och med tanke på den förkylningen som jag har åkt på. Så var det bra att jag blev kvar på hemmaplan. Det var meningen att jag skulle ha gått iväg och plåtat handbollen, IF Hellton-Lugi, men jag valde att stanna hemma och kurera mig, imorgon väntar nämligen två innebandymatcher och till veckan ska man ju jobba. Då gäller det att man är frisk och kry.
Man gör olika val i livet ibland och idag prioriterade jag hälsan framför idrotten. Det kommer flera handbollsmatcher framöver.

Så vad har jag då gjort hemma förutom att vila? Jo, jag har sammanställt pressinformations-pappren till Karlstad IBFs dam och herr-match imorgon och dom blev riktigt snygga. Det innehåller statistik och korta intervjuer. Jag vågar nog påstå att det ligger nog i topp i SSL, för jag gör inget halvdant.
Sen har jag kikat lite på innebandy, Falun lyckades vända och vinna mot Höllviken. Ett bra resultat för oss i Karlstad IBF herr, Höllviken ligger placeringen ovanför på elva poäng och med nu två matcher mer spelade. Vi har nio poäng och möter Pixbo hemma imorgon.

Annars har man inte hittat på så mycket mer. Jag borde ha läst lite ur en bok, men det ska jag ta tag i imorgon.


Dagens låt? Detektivbyrån – En Annan Typ Av Disco.


IF Boltic föll borta mot IFK Kungälv i premiären på Skarpe Nord, det rapporteras om 30–40 talet supportrar på plats. Matchen slutade 5–2 till Kungälv. Nästa helg väntar Frillesås hemma på mentala Tingvalla Isstadion. 14:30, lördag den 19 november.


Det finns inget mer att skriva om idag, jag får återkomma imorgon med något.

Tills dess; Ha det gött!

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 11–12–16.