Inlägg 20 – en förbannat skön seger

13 November 2016 0 By admin

Jag lovar er, det finns inget som går upp mot en seger i lagidrott. Speciellt när den är så efterlängtad och laget som tar den har kämpat kopiöst under en längre tid utan att ha fått utdelning.
Idag i Colorama Arena visade Karlstad IBF herr vilket bra lag man är, alla stod upp för varandra och man fick också utdelning. Det var riktigt kul att se, även om det på slutet var väldigt nervöst, men laget redde ut pressen från gästerna Pixbo.

Segern i sig är väldigt härlig att ta med sig till Uppsala på onsdag då reagerande svenska mästarna Storvreta väntar. Det hade varit jobbigt och komma till den matchen med en förlust, nu kan man åka dit med gott självförtroende och inte känna någon direkt press att vinna. Vad avgjorde då? Man var med från början och det var ett helt annat Karlstad IBF som hemmapubliken fick se. Kämpaglöd, passion, allt, underbart.

Som sagt var jag nervös i slutet av matchen och pulsen var nog inte den bästa. Jag gick in mot förrådet när det återstod en minut och Pixbo trummade på för en kvittering. Jag kan bara tänka mig hur Tomas Colling kände sig i båset.

Segern firades på en lokal pizzeria med unn–unn mat. Den pizzan satt bra.


Vad har då varit bra i övrigt med söndagen? Mycket, IKSU Innebandy lyckades köra över Linköping borta, 1–8.
Jag har blivit kvitt förkylningen mer och mer. Så mycket positiva saker.


Dagens låt? Eva Dahlgren – Vem Tänder stjärnorna


Ha en fortsatt fin avslutning på veckan/helgen.

Så höres vi till veckan, det vill säga imorgon!

PS. Arvika Basket tog en skön seger borta mot Örebro, 79-93, mycket bra jobbat tjejer, HJÄRTA!

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 11–13–16