inlägg 25 – Snart fyra veckor utan uppehåll

18 November 2016 0 By admin

Snart har det faktiskt gått hela fyra veckor utan uppehåll vad gäller texterna på den här sidan. Jag har i snart fyra veckor lagt upp någon form av text varje dag och fått ett flyt i det hela. Men jag är långt ifrån vad jag kan nå. Det känns som jag kan göra något riktigt bra med alla texter från mina äventyr i Sverige och världen. Kunna beskriva hur det ser ut bakom kulisserna och göra något spännande om det, släppa in er i mitt liv, vad händer? vem jag vad och så vidare.

I helgen väntar en poängmässigt viktigt match för oss i Karlstad IBF herr, vi möter Höllviken hemma i Colorama Arena och från mötet tidigare i höst har vi en 6–3 förlust att ta revansch på. Faktum är att vi även har två kvalförluster från 2013/2014 att ta revansch på också. Jag minns att jag var iväg på en av dom matcherna i kvalet, 13/14. Det var om jag minns rätt dagen efter min 30–årsdag och Karlstad fick en smakstart med tidigt mål, men sedan rasade man och Höllviken tog steget upp i SSL.
Adam Colling behöver komma igång med målskyttet, lägg till Anton Vestlunds målhunger och vi har något riktigt bra. Nicklas Nilsson i målet har också kommit igång.


Kusinen Jonas Nilsson stod för karriärens 300:e mål i Västerås SK-dressen ikväll. Han gick till Västerås Sportklubb inför säsongen 2008/2009 och avgjorde då SM-finalen på Studenternas IP mot Edsbyn. Därmed satte han stopp för bandybyns segersvit och gjorde att IF Boltic kunde behålla rekordet i antalet SM-guld i följd. Han har även varit med och tagit ytterligare två guld med klubben från Västra Aros, de två senaste faktiskt, 2015 och i år 2016. Vid de tillfällena har jag varit med och dokumenterat det hela. Jag har även haft förmånen att få träffa på många intressant människor i samband med dom finalerna. Det ena ger det andra.

jonassmguld


Hade jag kunnat delat på mig imorgon så hade jag varit på tre platser samtidigt. I Arvika min hemstad spelar Arvika Basket hemma, i Uppsala går man Bissen Brainwalk. Ni ser, bra saker båda två, men på hemmaplan så spelar IF Boltic hemmapremiär mot Frillesås, den matchen och händelsen får ett besök av mig, men jag har inte glömt bort Arvika Basket eller Bissen Brainwalk, ni finns i mina tankar.


Dagens låt? Jag har tänkt mycket på det idag och hade kommit fram till en bra låt, men nu när jag ska skriva detta inlägg så har jag glömt bort vilken låt jag hade tänkt att ta som dagens låt. Förlåt. Men så är det ibland. Ni får därför Bryan Adams – Please Forgive Me av mig.


Ha en fortsatt bra fredagskväll och en fin helg!

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 11–18–16