Inlägg 33 – en härlig lördag i Göteborg

26 November 2016 0 By admin

tonykola

När jag fick syn på spelschemat för SSL herr och dam så jublade jag inombords. Det visade sig nämligen att IKSU skulle spela mot Pixbo borta under VM-uppehållet söndag den 27 november. Därmed kunde jag planera in en tur till Göteborg och matchen. Det som jag inte visste då är att jag skulle träffa Tony Kola och göra ett reportage om honom på Majvallen i Majorna. Men så blev det och den intervjun kommer att dyka upp så småningom här på sidan. Så nu har ni två intressanta intervjuer att se fram emot. Mötet varade i över två timmar och var det mest givande på väldigt länge, vi fick sitta i ledarnas omklädningsrum. Det intressanta är att Tony leder damlaget i en förening, Göteborgs FF, som grundades redan 1897. Klubben är med andra ord äldre än exempelvis IFK Göteborg.


Nu sitter jag och laddar upp inför morgondagen. Pixbo-IKSU på schemat och ett laddat IKSU som jagar revansch på Mölnlyckegänget. Det är ett tag sedan det blev seger mot reagerande mästarna. Därmed är det på tiden.
Jag har sett de fyra senaste bortamatcherna mot Pixbo och alla har slutat i förlust, två av dom i Lisebergshallen, två av dom andra i Wallenstamhallen.
Den här säsongen tycker jag att IKSU har ett riktigt bra lag som ska vinna den här matchen. Dessutom vann jag som lagledare mot Pixbo herr i början på november med Karlstad IBF. Det talar för en andra vinst mot Pixbo.


Ska vi säga 4–6 till IKSU och Josefina Eiremo avgör i tom bur.


IF Boltic förlorade borta mot Nässjö med 7–5. Noll poäng efter tre omgångar. Men lugn, första poängen och segern kommer på onsdag borta mot Jönköping.


Dagens låt? Oasis – Don’t Look Back In Anger


Ha det gött och kom IHÅG

Ni betyder mycket för mig

Tack för allt stöd i min kamp mot MS

Anders Bo Gunnar Andersson
Göteborg 11–26–17