inlägg 37 – min julafton, WNBA har lanserat 2017 spelschema!

29 November 2016 0 By admin

dt2

Jag ska erkänna att jag saknar ligan kopiöst, idag lanserade man dessutom nästa säsongs spelprogram. Vad pratar jag om? WNBA, ligan som har det mesta jag gillar. 13 maj drar 2017 års säsong igång, mitt lag öppnar upp den 14:e maj, då tar man emot Dallas Wings hemma i Talking Stick Resort Arena. Det är idag 165 dagar kvar till öppningsmatchen. Efter Dallas väntar Indiana Fever hemma, 17 maj, San Antonio är första matchen borta. Vi får se om jag återvänder till USA nästa säsong och ser laget i mitt hjärta over there, Phoenix Mercury är mitt amerikanska lag. Det handlar om att få ihop det ekonomiskt. Men tanken är den.

Jag hoppas kunna närvara när man hyllar Penny Taylor under någon match hemma. Det får målet bli. Måste få reda på vilken match dom väljer att göra den hyllningen.

Det finns väl basket på hemmaplan och se på nu under vintern? Absolut, Arvika Basket har vi, som lirar i division 2 numera, klubben som stod för en av svensk baskets stora framgångar, när man tog sig till final i Europa 1991. Sen har vi damligan där Paula Juhlin lirar i Alvik, jag har lovat att dyka upp på någon match under säsongen. Men jag måste få ihop det med mitt schema. Men jag ska hitta en match som passar bra.
Ni har även Linnea Nilsson som är från Arvika och lirar i damligan för Telge Basket. Arvika levererar till ligan, det stavas basketkultur och det sitter i väggarna i Sporthallen.


Hur går det med MS:en?
Tack bra, jag kör på och det mesta löper på bra.
Förhoppningsvis ska jag komma igång med löpträningen till Stockholm Marathon till nästa månad. Måste bara hitta ett par bra skor som jag kan löpa in tills loppet nästa år. För det går inte att komma till ett lopp med nya skor oavsett karaktär på det. Speciellt de längre varianterna.
Sen är jag inne på andra omgången av medicinerna, de fungerar bra och man har, peppar peppar ta i trä, inte märkte av någon direkt biverkning än.
Jag uppskattar väldigt mycket det stödet som jag känner av från er alla, det betyder väldigt mycket.


Dagens låt? Ke$ha – Blow. Phoenix Mercury använde den låten i sin spelarpresentation/intro för några säsonger sen.


Jag kanske återkommer med ytterligare en post ikväll.
Om inte; Ha det gött tills nästa gång.

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 11–29–16