Nytt år och förhoppningsvis är man frisk snart

01 januari 2017 0 av admin

Då har vi kommit in med tåget på perrong 2017 och ett nytt år har tagit sin början. Det är ett år som förhoppningsvis kommer att bli bättre än hur 2016 avslutades med en lunginflammation. Jag har fortfarande kvar hostan, men idag så åkte jag ut till ett stort köpcenter utanför Karlstad och köpte medicin som förhoppningsvis kommer att hjälpa mig att snart bli frisk.

camilla2

Samtidigt som jag skriver dessa rader visar vår statstelevision en dokumentär om Mohammed Ali, snacka om en kämpe och apropå människor som kämpar så fyller en år idag, Camilla Holgersson (fd Norrman). Den resan hon har gjort är inspirerande. Från hjärnblödningen i oktober 2012 fram tills idag, wow, den kvinnan är sannerligen stark och envis. Sen att vi delar samma passion för basketlaget Arvika Basket är ett plus. Hon var också en riktig kämpe på basketplanen i den rödvita-dräkten och var faktiskt med och vann tre SM-Guld med Arvika under guldåren. Hon och Sara Norlander symboliserar Arvika Basket, tänk att man fick se dom spela, det var stort. Guldår som jag kommer att skriva om framöver, jag har nämligen gjort en intervju med tränaren under den tiden, Eivind Möstl.

saran3

Är det en sak som är säkert så är det den att jag ALDRIG kommer att överge Arvika Basket, det är livslång kärlek. Så är det bara.
Stort grattis på födelsedagen Camilla, hoppas att du har haft en väldigt bra dag och får ett bra 2017.


camilla3  camillasuddig lagbildarvikabasket  saran2 saran


Ha en fortsatt bra söndag.
Jag ska ta och gå och vila för att kunna orka upp imorgon och gå iväg och jobba, kommer gå iväg med ett leende på läpparna.

Ha det gött och mycket kärlek till er alla!

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad den 1/1-2017.