En jobbig dag till enda – nu vänder det!

02 januari 2017 0 av admin

Efter en natt hämtad ur en thriller gick jag iväg till jobbet för att försöka jobba. Men det gick inte, på vägen dit hostade jag en del och sista biten in till dörren var inte att leka med. Lungorna reagerade på den kalla luften. Jag fick bli hämtad på arbetsplatsen och åka hem, under natten hade jag bara orkat sova en-en och halv timme, resterande del hostade jag konstant. Det gick inte att sova.

Väl hemma så vilade jag.
Min far hörde av sig till vårdcentralen och jag fick en tid kvart över ett. Jag fick sitta och vänta i en halvtimme innan min läkare kom. Han undersökte mig, skickade iväg mig till labbet för att ta blodprov och sedan följde lite väntan igen innan vi fick reda på resultatet. Värdena hade blivit betydligt bättre och så, men vad gäller syret så var det värdet för dåligt. Jag ska iväg på en lungröntgen imorgon på Centralsjukhuset.
Med mig från apoteket på vårdcentralen fick jag tre mediciner som kommer att hjälpa mig att bli av med slemmet och hostan som stör mig nu och har gjort att man har haft svårt att sova dom senaste nätterna.

Men det känns väldigt bra faktiskt att jag har fått reda på att vad det handlar om.
Nu kan jag gå vidare och jag ser redan en ljusning, jag hoppas kunna vara frisk snart.
Vilken uppbackning jag har hemma, den är guld värd, betyder oerhört mycket. Det är hjärta. Tillsammans kommer man väldigt långt. Tack min familj.


Under kvällen förnyade jag min MS-medicin. Jag har tre veckor kvar av dom jag har nu. Det är en beställningsvara, så det gäller att vara ute i god tid. Dom två askarna med 56 tabletter i vardera kommer på onsdag. Framförhållning, vänner, framförhållning.


Det var ett tag sedan jag körde dagens låt, så frågan är vilken som passar till dagens händelser i mitt liv? Passande, jag är ju annars på vift och förhoppningsvis snart frisk igen och kunna resa igen.


Tack för att ni tar er tid och läsa vad jag skriver, det är väldigt roligt att få skriva av sig och kunna förmedla vad som händer i mitt liv och vad jag tar mig an. Snart ska vi ge oss ut på en fin resa mot Stockholm Marathon, men först ska jag bli frisk.

Ha det gött

#tillsammans #allkärlektiller

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 2/1-2017.