Första bilturen till Colorama Arena

04 januari 2017 0 av admin

andersskagg

Idag fick det bli ett tidigt inlägg, hur klarade jag av natten?
Bra faktiskt, men jag får lov att säga att det var jobbigt till att börja med, det kändes som tabletten bet eller så skickade den andra hostmedicinen upp slemmet som jag vill bli av med. Ska vi sammanfatta natten så somnade jag till slut och gick upp med mycket energi och märkte att jag blivit av med det onda i halsen.
Medicin och så gick jag vidare mot barberaren som jag går till, skägget skulle trimmas och det blev riktigt bra. Jag rekommenderar verkligen, Chrilles Barbershop. Jag säger det inte bara för att göra det, jag menar det också, det skulle aldrig falla mig in och fara med osanning på den här bloggen.

Därefter blev det en lunch på roffes och in kom bland annat Kenneth Olsson, NWT, vi snackade lite.

Nu ikväll väntar IK Sirius IBK hemma och jag är redan laddad, jag ska faktiskt ta bilen till matchen och åker redan om en halvtimme. Jag känner att det kan vara bra och vara på plats i tid.

Imorgon återvänder jag till jobbet, jag kommer att skynda långsamt, men jag känner på mig att jag snart är mig själv igen och frisk och kry. Det tar på krafterna att ha haft lungingflammation, bland annat så har man det jobbigt med aptiten. Som jag märkte av idag på Roffes. Jag fick ta det sakta och lugnt, fick inte i allt av den stora portionen, men väl det mesta.

Nu ska jag förbereda min första biltur där jag kör själv. Det ska bli spännande.

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 4/1-2017.