Paula Juhlin, basket, Sverige.

14 februari 2017 0 av admin

paulaarvika

Paula Juhlin, basket, Sverige.

En av dom senaste Arvikaexporterna till damligan. Via Kvarnby (2011-2012, 2012-2013) hamnade hon i Stockholm och Alvik för tre säsonger sen, 2013-2014. Ser man till poängsnittet så har hon ökat det nästan varje säsong i damligan och jämför man årets säsong med fjolåret har hon höjt snittet från 7,5 till 12,2. Även returerna har blivit bättre som effektiviteten förstås och assisten.

Jag är väldigt imponerad över henne och det har varit väldigt kul att följa henne från spel i Arvika till ligan. Hon är en idrottare som jag unnar all framgång och den 4:e mars åker jag upp till Stockholm för att se henne spela hemma med Alvik mot Mark. Jag kommer även då att ta bilder och göra ett kollage. Heja Paula, heja Arvika!