Susanne Ekblom/Therese Andersson, innebandy, Sverige.

 gladjeiksu3

Susanne Ekblom/Therese Andersson, innebandy, Sverige.

IKSU-hjärtat. Två superproffsiga spelare som verkligen gav allt för den orangea maskinen. Jag lovade innan den här säsongen om Josefina Eiremo stannade, att jag skulle tatuera in klubbmärket på mig, dessutom kommer jag att märka två stjärnor med era nummer som ni hade i IKSU, tio och tre.

sussi

Från mitt orangea hjärta vill jag hylla er båda och tacka för allt ni gav för IKSU under era säsonger i klubben.
Jag vet att ni är med fortfarande och tränar ibland, det värmer att höra. Vilka hjältar och kungar ni är!

Det här inlägget postades i Susanne Ekblom, Therese Andersson. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *