Omstart på livet

Omstart på livet

09 August 2021 Off By admin

Vet ni vad?

Jag är väldigt tacksam över att jag finns här. Tacksam över att ha er alla i mitt liv, denna veckan har jag bestämt mig för att starta en lång resa mot något bra. Bara det att våga kasta sig ut och inte vara blyg för någonting, jag har ingenting att förlora.

Ni kommer att få följa med mig på min resa, jag kommer att uppdatera er alla om läget och vad jag gör för att komma ut på arbetsmarknaden igen och komma igång med det som jag älskar mest i livet, idrottsrapporteringen från många olika platser i vårt avlånga land.

Ni får gärna komma med tips på arbeten som finns därute som ni tror skulle passa mig, jag håller på och skissar på ett oslagbart CV.

Det är som Laleh sjunger;
Det kommer aldrig bli som förr, nä
Bara bli bättre, bli bättre
Det kommer aldrig bli som förr, nä
Bara bli bättre, bli bättre

Ha en fortsatt fin måndag.

#tillsammans#allkärlektiller

Anders Bo Gunnar Andersson
Karlstad 9/8-2021