• Okategoriserade

  Idrottsmöte: Helén Eke – Hammarby Fotboll!

  Tänk vad mycket som hinner och hända på tre år. För tre år sedan intervjuade jag Hammarbys försvarare, Helén Eke. Då var man på väg upp i damallsvenskan. På dom tre åren har Bajen åkt ur, gått upp igen och för en månad sedan avslutades årets säsong som slutade i en stabil sjundeplats. Helén har hunnit med och skadat korsbandet och råkat ut för en hjärnskakning, men hon har kommit tillbaka och i år har det blivit tolv matcher från start och tre inhopp.

 • Okategoriserade

  Hyllar kvinnliga idrottare på alla hjärtans dag!

  Idag är det alla hjärtans dag och det uppmärksammar jag med att hylla och skriva om 15 aktiva och fd-idrottare under dagen. Idén kom jag på under eftermiddagen igår, sen var det att skriva ner 14 (det blev 15 till slut) namn och skriva ihop något om varje. Det blev faktiskt 15 till slut, jag skrev om två och två i samma text. Känns himla kul att kunna göra den här grejen, jag hoppas ni uppskattar texterna. Dom är skrivna med hjärtat och personligt. Anders Andersson Karlstad 14/2-2017

 • Okategoriserade

  Siriusklacken..

  Det var ett tag sedan som jag uppdaterade denna bloggen, men jag ska ge mig på ett försök igen och den här gången ska det inte dröja så länge mellan uppdateringarna. Snart ska jag ge mig iväg och ta bilder på en fotbollsmatch här i Karlstad, den 28e april befann jag mig på Stora Valla när Degerfors IF förlorade hemma mot IK Sirius med 3–1. Efter den matchen har en Siriussupporter efterfrågat de bilderna som jag tog på klacken i den första halvleken, jag har hela tiden glömt bort det, men här kommer bilderna. Nu vidare mot matchen..  

 • Okategoriserade

  Med passion och hjärta kommer man långt

  1995. Tiden har flytt och gårdagens glansdagar är ett minne blott. Då tusentals själar på Tingvallas Isstadions läktare. I dag snittar laget i ens hjärta 2–3 00. Många menar på att bandyn är på väg ut och att det inte är sport med framtid. Förhoppningsvis kommer belackarna få fel. Bandy och IF Boltic är mer levande än någonsin. I kväll blev det seger med 10–7. Hoppet om kvalspel till högsta serien lever. Hoppet är det sista som överger en. I den bästa av världar. …… Aporopå passion, italiensk sådan! …… Dagens grattis går till Erica Pettersson …. Lev väl och älska livet!

css.php